2641048254Αρχική σελίδα Γνωρίστε την εταιρεία μας Τρόποι πληρωμής Τρόποι αποστολής
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Βοηθήματα ασθενών

Περιγραφή Σλιπ ακράτειας που φοριούνται και αφαιρούνται όπως τα κοινά εσώρουχα. Με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής του σλιπ. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρου του σλιπ από μη υφασμένο υλικό, με εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Με υφασμάτινη εξωτερική επένδυση αδιαπέρατη από τα υγρά. Προσφέρουν τέλεια προστασία και άνεση κατά τη χρήση και προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία. Ιδιαίτερα απαλά και αεροδ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οι σερβιέτες Hartmann Molicare Pads διαθέτουν ανατομικό σχήμα για ακράτεια ελαφριάς έως μέτριας μορφής. Σερβιέτες ακράτειας με υπεραπορροφητικό πυρήνα που δεσμεύει τις δυσάρεστες οσμές. Διαθέτουν κάλυμμα από Dry-Plus φλις σε όλη την επιφάνεια της σερβιέτας, για να παραμένει το δέρμα στεγνό. Προσφέρουν ανατομική, τέλεια εφαρμογή, με ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι, διασφαλίζουν την προστασία από διαρροές και προστατεύουν τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ιδιαιτέρως διακριτικές. Διαθέτουν φαρδιές αυτοκόλλητες ταινίες, που διευκολύνουν τη στερέωση των σερβιετών κατά την αλλαγή. Κατάλληλες επίσης ως προστασία μετά από κολ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Πάνα για ιδανική προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει υπεραπορρογητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Κάλυμμα από Dry-Plus φλις σ'όλη την επιφάνεια της πάνας για να παραμείνει το δέρμα στεγνό, εσωτερικά τοιχώματα που συγκρατούν την υγρασία, ανατομική τέλεια εφαρμογή με ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι και υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια. Με αυτοκόλλητες ελαστικές ταινίες, που προσφέρουν αντοχή ενάντια στις διάφορες δυνάμεις που ασκούνται στην περιοχή των γοφών και την οσφϋική περιοχή και επιπλέον παρέχουν τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενου κλεισίματος.Προσφέρει ασφάλεια φιλική για το δέρμα χάρη στο απαλό, αε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ανυψωτικό κάθισµα τουαλέτας ύψους 10cm µε δύο σφικτήρεςς. Προσαρµόζεται σε όλες τις τουαλέτες χωρίς πρόσθετα εξαρτήµατα. Είναι κατασκευασµένο από µη πορώδες υλικό. Εχει ανατοµικό σχήµα για την υγιεινή και την άνεση του ασθενή. Πλένεται µε όλα τα κοινά απορρυπαντικά. ∆ιαστάσεις: 36,5cm (Π) x 40,5cm (Μ) χ (Υ) 10cm. Οπή: 20,5cm x 25,5cm. Μέγιστο βάρος ατόµου 110kg...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ανυψωτικό κάθισµα WC µε αποσπώµενους βραχίονες. Κατασκευή από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, προς αποφυγή µολύνσεων. Ανατοµικός σχεδιασµός. Εµπρόσθιος σφιγκτήρας σταθεροποίησης στην τουαλέτα. Ειδικές χειρολαβές, µε αφρώδη επένδυση, για εύκολη χρήση από άτοµα µε κινητική δυσκολία. Πλένεται µε όλα τα κοινά απορρυπαντικά. ∆ιαστάσεις: 53cm (Π) x 45cm (Μ) χ (Υ) 12cm. Μέγιστο βάρος ατόµου 100kg...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ανυψωτικό κάθισµα τουαλέτας ύψους 15cm µε δύο σφικτήρες. Προσαρµόζεται σε όλες τις τουαλέτες χωρίς πρόσθετα εξαρτήµατα. Είναι κατασκευασµένο από µη πορώδες υλικό. Έχει ανατοµικό σχήµα για την υγιεινή και την άνεση του ασθενή. Πλένεται µε όλα τα κοινά απορρυπαντικά. ∆ιαστάσεις: 36,5cm (Π) x 40,5cm (Μ) χ (Υ) 15cm. Οπή: 20,5cm x 25,5cm. Μέγιστο βάρος ατόµου 110kg...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Αυτοκόλλητη πάνα νύχτας Molicare Plus της Hartmann. Αυτοκόλλητες πάνες Molicare της Hartmann. Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Οι πατερίτσες είναι βοηθήματα βάδισης που χρησιμοποιούνται από ασθενείς στους οποίους δεν επιτρέπεται η πλήρης φόρτιση. Οι βακτηρίες είναι χρήσιμες εάν η βάδιση ή η στήριξη είναι επώδυνη ή αδύνατη. Η χρήση τους ενδείκνυται σε: Επεμβάσεις των κάτω άκρων Διάστρεμμα της ποδοκνημικής Κακώσεις του ισχίου και του γόνατος Μυϊκές θλάσεις των κάτω άκρων Η σωστή ρύθμιση για τις πατερίτσες είναι Σταθείτε όρθιος με τους ώμους χαλαρούς. Το υπομασχάλιο θα πρέπει να σταθεροποιείται στα πλευρά 2-3 δάκτυλα από την μασχάλη. Το υπομασχάλιο δεν θα πρέπει να πιέζει τη μασχάλη και τα αγγεία και νεύρα που διέρχονται από την περιοχή αυτή. Το βάρος του σώματος υποσ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Βοήθηµα µπάνιου µε ανατοµικό κάθισµα και οπές εύκολης ροής του νερού. Ιδιαίτερα εύχρηστο στη µεταφορά και αποθήκευση. Φέρει πλαϊνή λαβή που προσαρµόζεται και στις δύο άκρες της µπανιέρας για την ασφάλεια του χρήστη. Εφαρµόζει εύκολα σε όλες τις µπανιέρες. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 41 cm έως 62 cm ΦΑΡ∆ΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 67,5 cm ΒΑΘΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 26 cm ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΤΟΜΟΥ 115 kg..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Καρέκλα τουαλέτα WC, ρυθμιζόμενου ύψους. Κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο ελαφρού τύπου και μεταλλικά τμήματα. Χρησιμοποιείται ως ανυψωτικό τουαλέτας χωρίς το πλαστικό δοχείο, ως καρέκλα μπάνιου και ως κάθισμα με δοχείο - wc - το οποίο αφαιρείται εύκολα και πλένεται. Ύψος καθίσματος από το έδαφος: 16"-22"..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Mεταλλική κατασκευή ηλεκτροστατικής βαφής, ελαφρού τύπου. Ρυθµίζεται καθ' ύψος ώστε να εφαρµόζει πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας. Φέρει επένδυση στις χειρολαβές του καθίσµατος. Χρησιµοποιείται ως ανυψωτικό τουαλέτας χωρίς το πλαστικό δοχείο, ως καρέκλα µπάνιου και ως κάθισµα µε δοχείο wc το οποίο αφαιρείται εύκολα και πλένεται. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 48 έως 51cm ΥΨΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 73 έως 88cm ΠΛΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 64 έως 66cm ΥΨΟΣ ΠΛΑΪΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ 21 cm ΥΨΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε∆ΑΦΟΣ 42 έως 57cm ΚΑΘΙΣΜΑ (ΠΛΑΤΟΣ x ΒΑΘΟΣ) 34x37cm ΩΦΕΛΙΜΟ ΠΛΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΪΝΩΝ 46cm ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΤΟΜΟΥ 115 kg..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευή από επιχρωµιωµένο µέταλλο. Χρησιµοποιείται ως ανυψωτικό τουαλέτας, ως καρέκλα µπάνιου και ως κάθισµα µε δοχείο WC το οποίο αφαιρείται και πλένεται. Ρυθµιζόµενο ύψος για σωστή εφαρµογή πάνω από την τουαλέτα. Φέρει τέσσερεις τροχούς, οι δύο οπίσθιοι µε φρένο. Είναι πτυσσόµενη για αποθήκευση και εύκολη µεταφορά. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 43 έως 53cm ΥΨΟΣ ΠΛΑΪΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ 20cm ΥΨΟΣ ΠΛΑΪΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ε∆ΑΦΟΣ 60 x 70cm ΠΛΑΤΟΣ x ΒΑΘΟΣ 55 x 55cm ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ 31cm ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 74 έως 84cm ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΤΟΜΟΥ 115kg ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 50cm (Π) x 77cm (Y) x 20cm (B)..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Καρέκλα Μπάνιου Με Πλάτη Κατασκευή: Αλουμινίου. Διαθέτει πλάτη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αντιολισθητικά υποπόδια. Διαθέτει πλαστικό κάθισμα. Μέγιστο βάρος χρήστη 110kgΦάρδος καθίσματος 50cmΎψος καθίσματος από το έδαφος 35cm έως 53cm..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
O ανατοµικός σχεδιασµός βοηθά στην αποφυγή δηµιουργίας δερµατικών ελκών, λόγω κατακλίσεων, µετά τον τοκετό και από χειρουργικές επεµβάσεις. Επιµερίζει το σωµατικό βάρος και µειώνει την καταπόνηση στην περιοχή του κόκκυγα. Κατασκευή από ίνες "fibre" µε µαλακή επένδυση. Χρώµα µπλε. ∆ιαστάσεις: 43 (Μ) x 41 (Π) x 10cm (Υ), Oπή: 18cm..
21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:21.00€
Λαβή τοίχου ασφαλείας. Διατίθεται σε πέντε διαστάσεις: 09-2-044 30cm 09-2-045 40cm 09-2-048 45cm 09-2-050 60cm 09-2-059 80cm..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ιδανικό βοήθηµα για λούσιµο στο κρεβάτι. Φέρει βαλβίδα ασφαλείας. Ειδικός σχεδιασµός στήριξης του αυχένα. Φουσκώνει εύκολα µε το στόµα. Το βάθος του λουτήρα είναι 20cm. To νερό διαφεύγει µέσω του σωλήνα. Κατασκευή από PVC...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευή από επινικελωμένο αλουμίνιο υψηλής αντοχής. – Διαθέτει δύο ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές. – Λαστιχάκια στα άκρα που το καθιστούν αντιολισθητικό. – Ποικιλία χρωμάτων – Ανατομική σχεδίαση από νάιλον για άνετη χρήση. – Διατίθεται σε γκρι και μαύρο. – Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους με ένα μπουτόν. – Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε για μεγαλύτερη ασφάλεια στη βάδιση. -Αντοχή Βάρους έως 130Kg. -Προέλευση Ελληνική...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κλειστού τύπου με ανθεκτικό υλικό (Polypropylene Copolemer) Διατίθενται σε ζεύγος σε γκρι και μαύρο χρώμα σε ανοξείδωτη ή ματ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Μεταλλική κατασκευή ηλεκτροστατικής βαφής. Συμπαγείς τροχοί 8"χ 2". Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβών. Πτυσσόμενος για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Αφαιρούμενο καλάθι. Πλαστικός αποσπώμενος δίσκος. Ανατομικές χειρολαβές με φρένο και σύστημα "push down".  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 79 έως 96,5cm ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΕΙΡΟΛΑΒΩΝ 41cm ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 74cm YΨΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 62cm ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 30,5cm ΒΑΘΟΣ 64cm ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗ 110 kg..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Ελαφρύ βοήθηµα βάδισης από ανοδιωµένο αλουµίνιο. Πτυσσόµενος µε µπουτόν για εύκολη αποθήκευση και µεταφορά. Ανατοµικές λαβές από πλαστικό υλικό. Λάστιχα υποποδίων αντιολισθητικά. Ρυθµίζεται σε ύψος. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ 75 έως 93cm ΠΛΑΤΟΣ 63 έως 66 cm ΒΑΘΟΣ 47 έως 50 cm..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
O περιπατητήρας αλουμινίου σταθερός είναι ένα εργαλείο για άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένους που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη για να διατηρήσουν ισορροπία ή σταθερότητα ενώ περπατούν. Ο βασικός σχεδιασμός αποτελείται από ένα πλαίσιο που είναι περίπου μέση ψηλά και ελαφρώς πιο φαρδύ από το χρήστη. Ένας περιπατητής είναι ένα καλό εργαλείο για εκείνους που αναρρώνουν από τραύματα στα πόδια ή για στήριξη μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Χρησιμοποιείται επίσης συχνά από άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το περπάτημα ή με προβλήματα ήπιας ισορροπίας. Είναι σχεδιασμένα για την άνεση και την υποστήριξή σας και παρέχουν ένα βοηθητικό π..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευή αλουμινίου. Διαθέτει αντιολισθητικά υποπόδια. Διαθέτει πλαστικό κάθισμα. Μέγιστο βάρος χρήστη 110kgΔιατάσεις: 30 (Π) x 51(Μ) x 36-52 (Υ) cm...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Το μπαστούνι τετράποδο με κωνική βάση είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για περπάτημα για τους περισσότερους ηλικιωμένους. Συνήθως όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ένα μπαστούνι, έχουν την τάση να σκέφτονται ένα ξύλινο ζευγάρι σε σχήμα αγκίστρου όπως ο είχε παππούς τους. Αλλά υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Υπάρχουν και άλλα σχήματα, βάσεις και χαρακτηριστικά μπαστουνίων που είναι σημαντικά για τη βελτίωση της κινητικότητας. Η σωστή χρήση για ένα μπαστούνι είναι μόνο για να συμβάλει στη διατήρηση της ισορροπίας. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί για το βάρος που φέρει ή για την πλήρη υποστήριξη του σώματος. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Τετράποδα Μικρή Βάση Κατηγορία: Τετράποδα Περιγραφή Επιπρόσθετες Πληροφορίες Αξιολογήσεις (0) Περιγραφή Τετράποδο μεταλλικό μπαστούνι ρυθμιζόμενου ύψους με κλειστή χειρολαβή. Παρέχει την κατάλληλη ισορροπία σε ασθενείς που έχουν δυσκολία στο περπάτημα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μεταλλικό με κλειστή λαβή. Το ύψος του μπαστουνιού είναι ρυθμιζόμενο και η βάση έχει πλάτος 29cm και βάθος 22cm. Η βάση έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα σταθερότητας. Το μπαστούνι είναι διαθέσιμο για διάφορους χρήστες που απαιτούν την χρήση του είτε στο δεξί είτε στο αριστερό χέρι. Το τρίποδο μπαστούνι βοηθά τους χρήστ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
MoliNea PlusΥποσέντονα με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας κυτταρίνη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα και ομοιομορφία του απορροφητικού σώματος.Η επικάλυψη της επιφάνειας με υφασμάτινο φλις προσφέρει ιδανική κατανομή της υγρασίας, οδηγώντας τη στο εσωτερικό του απορροφητικού σώματος, αφήνοντας το δέρμα ευχάριστα στεγνό.Προς αποφυγή διαρροών, τα υποσέντονα είναι περιμετρικά ενισχυμένα και κλειστά με αδιάβροχη αντιολοισθητική μεμβράνη...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 25 (1 Σελ.)