2641048254Αρχική σελίδα Γνωρίστε την εταιρεία μας Τρόποι πληρωμής Τρόποι αποστολής
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Πιεσόμετρα

Το ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου Microlife BP B2 Basic παρέχει όλες τις σημαντικές δυνατότητες που χρειάζεστε για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης με αξιοπιστία και ακρίβεια. Ανίχνευση ακανόνιστου καρδιακού παλμού (IHB) για έγκαιρες ειδοποιήσεις για πιθανές καρδιακές ανωμαλίες. Βέλτιστος έλεγχος ταχύτητας και πίεσης για άνετες μετρήσεις Μαλακή μανσέτα που πλένεται, υψηλής ποιότητας για όλα τα κοινά μεγέθη βραχιόνων (ML / 22-42 cm) Εμφανίζεται ειδοποιηση πριν από κάθε μέτρηση, εάν η μανσέτα έχει τοποθετηθεί σωστά στον άνω βραχίονα Μμνήμη 30 δεδομένων και μέση εμφάνιση όλων των αποθηκευμένων μετρήσεων Εύκολη ταξινόμηση της αρτηριακής πίεσ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης.Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο.Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας.Με το περιβραχιόνιο Easy (μεσαίου μεγέθους 22-32εκ.) για εύκολη και άνετη μέτρηση.Με οδηγό στην οθόνη για τη σωστή τοποθέτηση της περιχειρίδας.Μνήμη της τελευταίας μέτρησης Μπαταρίας και ρεύματος.Με ελληνικές οδηγίες χρήσηςΜε 5 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης.Κλινικώς πιστοποιημένο και για διαβητικούς και εγκύους.Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο.Με τεχνολογία Afib για αξιόπιστη ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής, η οποία είναι σημαντικός παράγοντας πρόκλησης εγκεφαλικού επεισοδίου.Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας1 στους 3 χρήστες τοποθετούν το περιβραχιόνιο λανθασμένα. Με το μοναδικό περιβραχιόνιο Intelli Wrap όμως, το M6 Comfort μετράει με πιστοποιημένη ακρίβεια ακόμη και αν το περιβραχιόνιο έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο.Όπως και να τοποθετήσετε το περιβραχιόνιο Intelli Wrap γύρω από το μπράτσο σας, η μέτρηση θα είναι ακριβείας.Το περιβραχ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης.Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο.Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας.Με ένδειξη στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων.Με οδηγό σωστής τοποθέτησης του πιεσομέτρου στον καρπό.Μεγάλο περικάρπιο 13,5-21,5 εκ. για να εφαρμόζει σε όλους τους χρήστες.Μνήμη 30 μετρήσεων με ημερομηνία & ώρα.Με ελληνικές οδηγίες χρήσηςΜε 5 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Το Omron Intelisence M3 για τον βραχίονα αποτελεί δικαίως το Νο 1 σε πωλήσεις ψηφιακό πιεσόμετρο της αγοράς. Λειτουργεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια και αξιοπιστία την αρτηριακή πίεση (μικρή/ μεγάλη) όπως και τον καρδιακό παλμό. Στην περίπτωση που η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων, ο χρήστης ειδοποιείται με φωτεινή ένδειξη. Σημαντικά σημεία Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή και την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης όπως και τον Αμερικανικό Οργανισμό για την εξέλιξη των Ιατρικών Οργάνων. Με νέο περιβραχιόνιο Easy (μεσαίου-μεγάλου μεγέθους 22-42εκ.) κατάλληλο για κανονικά αλλά και για παχιά..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Το πιεσόμετρο καρπού Microlife BP W1 Basic είναι κλινικά ελεγμένο από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα. Διαθέτει δείκτη θέσης LED, ο οποίος βοηθά τον ασθενή να βρει τη σωστή θέση του καρπού για ακριβή ανάγνωση της πίεσης του αίματος. Η MICROLIFE πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο πιεσόμετρο MICROLIFE BP W1 Basic την Τεχνολογία PAD για περισσότερη αξιοπιστία στις μετρήσεις αρτηριακής πίεσης. Η Τεχνολογία PAD (Pulse Arryhtmia Detection) ανιχνεύει αυτόματα αρρυθμίες κατά τη διάρκεια μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)