2641048254Αρχική σελίδα Γνωρίστε την εταιρεία μας Τρόποι πληρωμής Τρόποι αποστολής
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Αυχένας

Κατασκευή από ελαστικές ίνες, πολυουρεθάνη, βαμβάκι, νάυλον. Επένδυση από σωληνοειδές ελαστικό υλικό πλεκτό. Όλα τα υλικά του είναι αεριζόμενα, αντιαλλεργικά, αντιεφιδρωτικά, μη τοξικά. Ακτινοδιαπερατό. Αυτοκόλλητη εφαρμογή. Μπορεί να πλυθεί...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Αποτελείται από δύο "εργονομικές" βαλβίδες διαμορφώσιμες. Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό, μη τοξικό "PLASTAZOTE" υψηλής ποιότητας και αντοχής.Εφαρμόζουν αυτοκόλλητα. Συμβατό με την Ακτινολογική εξέταση (X - RAY), την Αξονική (CT) και την Μαγνητική τομογραφία (MRI).Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή. Εξασφαλίζει άκαμπτη στήριξη και συμμετρική εφαρμογή. Διαθέτει P.V.C. που προσφέρει ευρεία στήριξη της Γνάθου και του Ινιακού. Μπορεί να εφαρμοστεί στον Ασθενή και από ύπτια θέση. Υποδοχές εφαρμογής του Ραχεο - Αυχενικού σταθεροποιητή με Κωδ. 1521. Στην οπίσθια βαλβίδα διαθέτει ειδική υποδοχή για την εφαρμογή της Μετωπιαίας ταινίας ακινητοποίησ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κολάρο δύο τεμαχίων, από πολυαιθυλένιο με οπές αερισμού. Φινίρισμα από μαλακό αφρώδες υλικό (foam), επενδεδυμένο με δερματίνη. Το ύψος ρυθμίζεται με velcro. Οπίσθιο αυτοκόλλητο κλείσιμο. Στηρίζει τον αυχένα σε ουδέτερη θέση. Ακτινοδιαπερατό ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Κακώσεις μυών και συνδέσμων αυχένος Οστεοαρθρίτιδα και ρευματοειδής αρθρίτιδα αυχένος Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου αυχενικής μοίρας..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εύκολη ρύθμιση ύψους με tamper proof μηχανισμό κλειδώματος «Left to Lock» Διαθέτει απλοποιημένες ρυθμίσεις άνεσης με ενσωματωμένο το πρωτοποριακό σύστημα Sternal-Relief Dial. Διαθέτει ευρεία Τραχειακή οπή. Διαθέτει μαλακές επενδύσεις προσθαφαιρούμενες και αυτοκόλλητες τύπου "SORBATEX", με αντιβακτηριακή δράση, αεριζόμενες,αντιαλλεργικές, αντιεφιδρωτικές.Απομακρύνουν την υγρασία. Μπορούν να πλυθούν όσες φορές χρειασθεί. Πλήθος αεροφόρων τομών που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρος. Συμβατό με την Ακτινολογική εξέταση (X - RAY), με την Αξονική (CT) και τη Μαγνητική (MRI) τομογραφία. Εξασφαλίζει άκαμπτη στήριξη και συμμετρική εφαρμογή. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)