2641048254Αρχική σελίδα Γνωρίστε την εταιρεία μας Τρόποι πληρωμής Τρόποι αποστολής
ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Βαδιστικά

Οι πατερίτσες είναι βοηθήματα βάδισης που χρησιμοποιούνται από ασθενείς στους οποίους δεν επιτρέπεται η πλήρης φόρτιση. Οι βακτηρίες είναι χρήσιμες εάν η βάδιση ή η στήριξη είναι επώδυνη ή αδύνατη. Η χρήση τους ενδείκνυται σε: Επεμβάσεις των κάτω άκρων Διάστρεμμα της ποδοκνημικής Κακώσεις του ισχίου και του γόνατος Μυϊκές θλάσεις των κάτω άκρων Η σωστή ρύθμιση για τις πατερίτσες είναι Σταθείτε όρθιος με τους ώμους χαλαρούς. Το υπομασχάλιο θα πρέπει να σταθεροποιείται στα πλευρά 2-3 δάκτυλα από την μασχάλη. Το υπομασχάλιο δεν θα πρέπει να πιέζει τη μασχάλη και τα αγγεία και νεύρα που διέρχονται από την περιοχή αυτή. Το βάρος του σώματος υποσ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευή από επινικελωμένο αλουμίνιο υψηλής αντοχής. – Διαθέτει δύο ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές. – Λαστιχάκια στα άκρα που το καθιστούν αντιολισθητικό. – Ποικιλία χρωμάτων – Ανατομική σχεδίαση από νάιλον για άνετη χρήση. – Διατίθεται σε γκρι και μαύρο. – Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους με ένα μπουτόν. – Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε για μεγαλύτερη ασφάλεια στη βάδιση. -Αντοχή Βάρους έως 130Kg. -Προέλευση Ελληνική...
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κλειστού τύπου με ανθεκτικό υλικό (Polypropylene Copolemer) Διατίθενται σε ζεύγος σε γκρι και μαύρο χρώμα σε ανοξείδωτη ή ματ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Το μπαστούνι τετράποδο με κωνική βάση είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για περπάτημα για τους περισσότερους ηλικιωμένους. Συνήθως όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ένα μπαστούνι, έχουν την τάση να σκέφτονται ένα ξύλινο ζευγάρι σε σχήμα αγκίστρου όπως ο είχε παππούς τους. Αλλά υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Υπάρχουν και άλλα σχήματα, βάσεις και χαρακτηριστικά μπαστουνίων που είναι σημαντικά για τη βελτίωση της κινητικότητας. Η σωστή χρήση για ένα μπαστούνι είναι μόνο για να συμβάλει στη διατήρηση της ισορροπίας. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί για το βάρος που φέρει ή για την πλήρη υποστήριξη του σώματος. ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Τετράποδα Μικρή Βάση Κατηγορία: Τετράποδα Περιγραφή Επιπρόσθετες Πληροφορίες Αξιολογήσεις (0) Περιγραφή Τετράποδο μεταλλικό μπαστούνι ρυθμιζόμενου ύψους με κλειστή χειρολαβή. Παρέχει την κατάλληλη ισορροπία σε ασθενείς που έχουν δυσκολία στο περπάτημα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μεταλλικό με κλειστή λαβή. Το ύψος του μπαστουνιού είναι ρυθμιζόμενο και η βάση έχει πλάτος 29cm και βάθος 22cm. Η βάση έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα σταθερότητας. Το μπαστούνι είναι διαθέσιμο για διάφορους χρήστες που απαιτούν την χρήση του είτε στο δεξί είτε στο αριστερό χέρι. Το τρίποδο μπαστούνι βοηθά τους χρήστ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)